Categorieën
Projecten

Community management in Katwijk

Na anderhalf jaar community management in de Katwijkse wijk de Hoornes, met ‘ontmoeten’ als verbindende verhaallijn, vandaag de overdracht aan twee gloednieuwe sociale makelaars. Veel geleerd en vooral genoten van de steunpilaren uit de wijk. Wat een boeiende ‘gasten’ zijn dat zeg, stuk voor stuk! Een goed thema met een wijkaanpak combineren smaakt naar meer. Zeer binnenkort bieden we een evaluatierapport annex ‘handleiding’ daarvoor aan het bestuur. Via vooral het model van de Huizen van de Wijk werd, ook vandaag, helder welke nieuwe partnerschappen ontstaan. En  vooral hoe het mogelijk is via ‘die steunpilaren’ toegang te krijgen tot de achterban van kerken, scholen, sportclubs, bibliotheken en meer. Dat is goud waard voor beleidsontwikkelaars op elk domein (als je er genoeg oog voor hebt!). Permanent onderhoud, in een mix van scherpte en humor, blijft wel nodig. Deze keer kozen we voor de kampvuur aanpak (zie foto van vlak voor de meeting!), met hulp van schilder en muzikant Dennis Wijmer. #communitybuilding #storytelling