Categorieën
Projecten

Werk van de toekomst (2)

‘Kom maar op met dat nieuwe verhaal, over ‘overschakelen’ naar het werk van de toekomst’. Zo was de toon vanochtend in de zeer volle zaal in het House of Skills, een etage in de prachtige bibliotheek aan het I,  in Amsterdam. Een zeer betrokken zaal, vol met ‘doeners van de werkvloer’. Die nog wel even tips & eisen formuleerden. Zoals, ‘Is er dan ook een detacheringsloket?’ ‘Wordt een gebrek aan ervaring ons dan niet te zwaar aangerekend? ‘Weten jullie zeker dat, in deze tijd van diversiteit, ieder een echt gelijke kans krijgt?’. Zomaar wat van de vele vragen die gesteld werden, tijdens de meeting van het Carrière Centrum. ‘Kijk naar je eigen (en je eigen talent)’ was de strekking van het, zachtjes maar mooi meegezongen, slotlied! #werkmakenvandetoekomstbegintnu #storytelling #communitybuilding.