Categorieën
Projecten

Kansrijke Start Journaal

‘Vandaag uit. Genoten bij het maken van de hoofdrolspelers, die soms in de schaduw & onderschat, geweldig werk doen, in moeilijke omstandigheden.


‘Ieder kind verdient de best mogelijke start van zijn of haar leven en een optimale kans op een goede toekomst. De #eerste1000dagen van een kind zijn cruciaal voor deze goede start. Om dit doel te bereiken zijn er vele betrokkenen nodig die elkaar weten te vinden en die op de hoogte zijn van wat ze voor elkaar kunnen betekenen.
In het eerste Kansrijke start-journaal brengt de Gemeente Roosendaal enkele partners rondom de eerste 1000 dagen van een kind in beeld. In het komende jaar hopen we nog veel meer betrokkenen op een leuke manier te belichten. Lees de verhalen en tips van professionals, laat je inspireren en ga zelf ook de verbinding aan!
➡️ Bekijken: https://lnkd.in/d6YPYFNu
➡️ Meer over het actieprogramma Kansrijke start vind je op de website van het ministerie van VWS: www.kansrijkestartnl.nl