Categorieën
Projecten

Online uitzending ‘S &W is bij de tijd’

In een volle 3 uur kwamen zo’n 8 koppels van 3-4 mensen aan tafel, om te praten over bewonersparticipatie, duurzaamheid, verbinding met beleid, professionalisering, ‘talentenjacht’ en veel en veel meer. In een goedgevolgde online uitzending. En ook een betrokken wethouder, in dit geval Martijn Balster.

En vooral ook om te vieren hoe fijn het is om ‘frontlijner’ te zijn in een grote stad. In dit geval Den Haag, stadsdelen en wijken. Met medewerkers die meezongen & een stadsdeeldirecteur die helemaal into ‘spoken word’ bleek!

Op de foto aan tafel een wegbeheerder, groenbeheerder en teamleider, over wensen vervullen van bewoners, ook al moet je daarvoor de regels (af en toe) wat ‘buigen: ‘Dan zijn we met die weg bezig en helpen ook ff die bewoner met zijn tuintje. Maar je hebt het niet van ons’. En natuurlijk co-host Maike Vallenga (!!).

Op de foto onderaan teamleden muzikant Bart Kiers en tekenaar/vormgever Machiel Pleysier, met films van Jasper Masthoff, ‘let’s play together’/ midden op foto onder Didi Korver, stuwende kracht vanuit communicatie..

#communitybuilding