Categorieën
Projecten

Live beelden maken voor de cultuurnota van Moerdijk

Met illustrator Marcello gingen we gisteravond op pad om live beelden te maken tijdens een bijeenkomst voor een nieuwe cultuur en erfgoed nota in Moerdijk. Ook deed ik mee in het discussiepanel over cultuur & samenwerking.

We zaten in een prachtige oude kerk in Klundert, ik fluisterde Marcello de teksten en onderwerpen in en Marcello leverde weer een mooie prestatie, 17 beelden in een paar uur.

Gek is dat, hij is nu bijna 70 en gaat harder & beter dan ooit.

Marcello is trouwens ook de uitvinder van de Haagse rocktours, die lopen als een trein, deelnemers komen uit Groningen of Belgie zelfs. Met allemaal oudere jongeren die dan heel hard Venus zingen, met zijn allen in de bus, met de gitarist erbij die twee dagen in de Golden Earring heeft gespeeld, grappig.

Die rocktours zijn ook erfgoed, dat wel, paste mooi bij het thema!