Warme Netwerken

Producten

Een verrassende reportage

Een afscheid, na een geslaagde loopbaan. Een opmerkelijke prestatie eren. Solliciteren? Verras, en maak een mini-documentaire of bedrijfsfilm via Ministerie van Verhalen.

Alternatieve rapportages

Een jaarverslag, beleidsrapport maken of uitvoeringsplan maken? Doe het eens (echt) anders, en maak een (online of fysiek) magazine via Ministerie van Verhalen.

Kwartiermaker gezocht!

Het elan is uit het projectteam. Een nieuw thema vraagt om bijzondere impulsen. Neem de uitdaging aan, kies voor een alternatieve benadering, en stel een kwartiermaker aan via Ministerie van Verhalen.

Een bijzonder congres

Weer aan het jaarlijkse congres, maar is de formule wat sleets geworden. Gooi het over een andere boeg en laat uw conferentie of congres modereren door het Ministerie van Verhalen. Succes verzekerd.

Innovatie-Exposities

Zo druk met het hier en nu dat de (aandacht voor) innovatie er wat bij in schiet. Geef een sterke impuls via een unieke innovatie-expositie. Nieuwe ideeën in beeld, met bezoekers die het idee flink verder brengen.

Het Geheim van het Warme Netwerk

Gedreven en verbonden zijn de toekomst. We noemen ze warme netwerken. Een bijzondere, warme presentatie? Een workshop? Een try-out. Ga aan de slag met De Warme Netwerken Gids van het Ministerie van Verhalen.

Laatste berichten