‘Weg met werkdruk?’

Doe je mee aan het Zomer Programma? Max. een uurtje!

CONCEPT

GOED NIEUWS: VEEL MANIEREN OM HOGE WERKDRUK AAN TE PAKKEN!

Waardoor ontstaat werkdruk? Maar liefst 50 van onze S&W collega’s dachten daarover na, tijdens een ontspannen ontbijtbijeenkomst.


De reeks van antwoorden was indrukwekkend. Duidelijk werd direct, er zijn veel oorzaken voor de gestegen en te hoge werkdruk. En daardoor ook veel manieren om het aan te pakken!

+

+

WE HEBBEN SAMEN DE SLEUTEL IN HANDEN, OM WERKDRUK AAN TE PAKKEN

We hebben samen de sleutel in handen om werkdruk aan te pakken. En daarmee te zorgen voor (nog) meer plezier en effectiviteit in het werk in de stadsdelen, voor bewoners en collega’s van andere diensten.

Bekijk even de korte maar zonnige zomerfilm met wegbeheerder en OR lid Fred van den Broek: https://vimeo.com/729679155, met ‘actiebeelden’ uit het werkdruk-ontbijt!

BIJPRATEN OP HET TERRAS, EEN ‘GEZELLIG BORDSPEL’ OF EEN ONTSPANNEN WANDELING

Opnieuw samen met de OR, waar we blij mee zijn, organiseren we een inspirerend ZOMER PROGRAMMA. Onder het motto ‘Weg met werkdruk?’. We bezoeken het terras, wandelen met elkaar – op het strand maar ook in onze mooie parken – en spelen zoals dat hoort bij een vakantieperiode het ‘weg met werkdruk spel’. Waarbij we op ontspannen wijze weken aan het actieprogramma ‘Weg met Werkdruk’

HOE ORGANISEREN WE HET?

Alles duurt steeds maar een uurtje, we houden het kort en krachtig. Het programma loopt van juli tot augustus, waardoor iedereen de kans heeft om mee te doen. Hoe organiseren we het?

Heel simpel, we nodigen jullie gewoon uit en dan kun je onze uitnodiging aannemen. Of niet, dan kan uiteraard ook!

Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden, voor een specifieke dag en activiteit (terras, wandeling of bordspel), via IKDOEMEE@SENW.NL

O ja, Iedereen die meedoet ontvangt van ons vooraf ‘het werkdruk document’, ter inspiratie!

Eind augustus bieden we de resultaten aan bij de teamleiders (TMO) en managementteam (MT). Die overigens zelf ook gewoon meedoen aan het zomerprogramma, hartstikke goed!

Tot ziens op het terras, strand of park of aan het bordspel!

Namens Team Doorontwikkeling & OR

Roman, Lisette, Patricia, Eelco, Fred, Filiz, Benita, XX en XX